Zaručený recept na bolest v krku, bez léků a alkoholu!

Datum poslední úpravy:

Štítky: angína | bolest v krku

Bolest v krku může mít mnoho příčin. Může se jednat o příznak provázející chřipku, nachlazení, angínu či jakékoliv jiné onemocnění. Každopádně jde o velmi nepříjemný projev, který pociťujeme třeba při každém polknutí.

Můžeme se spolehnout na babské rady nebo navštívit svého praktického lékaře, pokud si chceme být svým zdravotním stavem jistí, ale já mám ještě jiný recept.

 

Zapomeňte na léky a alkohol

Alkohol bývá nejčastěji doporučovaným řešením, vypálit červa. Tento způsob je dokonce doporučovaný, ale co když jste mladistvý, máte k alkoholu odpor, konzumujete léky apod.? To se dostáváte do stavu, kdy alkohol prostě nesmíte.

Teploměr + prášky

 

Druhou možností je nasazení léků. Obvyklý Paralen nemusí zabrat (proč by taky, pokud nemáme zvýšenou teplotu) a tak nezbývá nic jiného, než vyrazit do lékárny pro například Tantum Verde sprej, aby jste zasáhli co nejpřesněji bolavé místo.

Cena 169 Kč není nic hrozného a výsledky bývají dobré.

 

Skutečně to jde ještě jinak

Já však přišel ještě na další způsob (patentovat si ho ale nedám), jak řešit bolest v krku. PROSTĚ KRK VYPÁLIT!

Na první pohled to může znít až drasticky, ale nebojte, se skutečným ohněm to nemá nic společného. Tento jednoduchý recept se skládá ze dvou složek, které většinou není problém sehnat.

Tou první je cibule, ideálně ta česká, protože mívá „větší grády“. Stačí nám jedna menší hlavička, kterou si pěkně oloupeme a můžeme si připravit první vrstvu k samotné konzumaci.

Cibule

 

Tou druhou ingrediencí je, světe div se, černá kolová limonáda Pepsi. Opět stačí menší množství.

Pepsi limonáda

 

Ingredience máme, co dál?

Jakmile jsme si obě tyto ingredience připravili, můžeme začít. Trik spočívá v tom, že polkneme surový kousek cibule (obvykle by mělo ihned začít pálit v krku) a zapijeme douškem čerstvě nalité Pepsi limonády.

Cibulové aroma a pálivé složky se smíchají s houževnatým nasyceným nápojem a v krku ZAČNE PEKLO!!

Pokud tak nenastalo, opakujte proces. Pokud ano, můžete pokračovat v léčbě a proces opakovat.

Bolest v krku

 

Varování na závěr

Tato metoda, byť vypadá jednoduše, je velice silná a účinná. Pro kompletní vypálení nepotřebujeme ani zdaleka sníst celou cibuli, opravdu nám postačí jen několik kousků.

Pokud to přeženete (chcete mít jistotu, že je váš krk opravdu pořádně vypálený), nedivte se, že budete cítit pálení ještě několik hodin poté a vaše chuťové pohárky budou mimo provoz. Až takhle silný tento recept je!

Z vlastních zkušeností mohu říct, že je to opravdu osvědčená metoda (aplikuji sám na sobě) a výsledky jsou více než dobré. Zlikviduji tak nejen nepříjemné bolesti či škrábání v krku, ale i povlaky na mandlích apod.

Navíc je každému hned jasné, že je možné tento recept kombinovat s dalšími léky, například na zvýšenou teplotu. Pepsi či cibule se snad s žádným lékem prát nebudou.

Napsat komentář

Reklama