WEDOS Status: aktuální informace o stavu, odstávkách, poruchách

Datum poslední úpravy:

Štítky: důvěra | transparentnost | WEDOS | WEDOS Status

Pokud již máte nebo plánujete využívat služeb společnosti WEDOS, je dobré mít přehled o stavu jednotlivých systémů a jejich funkčnosti. To vše vám poskytne WEDOS Status, který je dostupný zcela zdarma a pro každého. Navíc velice přehledně a kompletně v českém jazyce, jak jinak.

Transparentnost je velký krok k důvěře

Poskytovatelů webhostingu, VPS, mailserverů atd. je v celé ČR hodně, po světě nespočet. Za posledních cca 15 let jsem jich vyzkoušel několik, ale moje důvěra dnes patří převážně ke společnosti WEDOS Internet, a.s. Důvodů k tomu mám několik, od funkčního hostingu za přiměřené peníze až po online zákaznický servis.

Snímek titulní stránky zákaznické podpory WEDOS, fotografie členů týmu
Snímek titulní stránky zákaznické podpory WEDOS, fotografie členů týmu

Mezi velké přednosti patří například transparentnost, kterou bychom u mnoha hostingových společnosti marně hledali. WEDOS se netají množstvím registrovaných domén, počtem aktivních virtuálních serverů atd.

WEDOS Status nám řekne hodně

Užitečnou službou, která nám řekne, které webhostingové servery jsou zrovna mimo provoz, na jakých systémech probíhá údržba atd. je WEDOS Status, který je dostupný online a pro každého. Nemusíte tedy být uživatele WEDOS služeb.

Snímek ze stránek služby WEDOS status. Vypadá to, že všechny služby běží.
Snímek ze stránek služby WEDOS status. Vypadá to, že všechny služby běží.

Také ušetří spoustu času vám i zákaznickému servisu. Pokud například dojde k malé odstávce nějakého ze serverů, najdete to ihned zde. Nemusíte se zdržovat kontaktováním WEDOS podpory, aby vám sdělila to, co tady najdete.

Když se objeví problém

Někdo si může pomyslet, že i když vznikne problém, tak se zde stejně neobjeví. Že jde jen o marketingový tah a lákadlo pro potenciální klienty, kteří si mají myslet, že na WEDOS vše funguje bez problémů a DDoS útoky se na WEDOS nekonají.

Není to pravda (odkaz výše) a WEDOS Status skutečně vzniklé problémy eviduje. Dokonce s časovým rozlišením a aktuálním stavem. Můžete se podívat na snímek níže.

Wedos Status, problémy s dostupností
Wedos Status, problémy s dostupností

Napsat komentář

Reklama