Výpadek Facebook Business, odložte práci na později

Datum poslední úpravy:

Štítky: chyba | | výpadek

Dnes dopoledne zažívají Facebook Business a související reklamní služby výpadek. Normální návštěvník by neměl nic poznat, ale správci reklamních profilů a reklam obecně mají prostě smůlu. Chvílemi to jede, chvílemi ne. Je to skutečně hodně náladové.

 

Dnes dopoledne Facebook Business nefunguje korektně

Facebook není jen sociální a komunikační kanál, ale také významných propagačním kanálem. Svou výkonností se může stavět mezi velikány typu Google Ads či Seznam Sklik (v České republice).

Problém však nastává, když nefunguje. Není to však nefunkčnost frontendu (ze strany návštěvy), ale správce reklam, neboli Facebook Business.

Facebook Business, výpadek
Facebook Business, výpadek

 

Neustále točící se kolečko bez pokroku či bílá stránka s chybovou hláškou jsou jasnými projevy. Někdy se dokonce zdá, že byl Váš reklamní profil zcela vymazán, ale je to jen chyba, kterou „vyřešíte“ obnovením stránky. Pokud je již vše ze strany Facebooku v pořádku.

Facebook Business, chyba
Facebook Business, chyba

 

Moje rada? Počkejte si

Chvílemi to funguje, chvílemi ne. Doporučuji tedy si raději počkat cca 1 hodinu a poté to zase zkusit.

Nepřeji nikomu, aby přišel o svou rozdělanou práci z důvodu chyby, která by zamezila uložení rozpracovaného nebo již dokončeného. Alespoň mě by to hodně naštvalo, vás ne?

Napsat komentář

Reklama