Startuji blog pro rok 2018

Datum poslední úpravy:

Štítky: 2018 | blog | Vojtěch Král

Jak jste si mohli všimnout, před několika málo dny jsem odstartoval a postupně odladil novou podobu mého blogu. Změny se týkají především designu.

Co se týká funkčnosti, ta zůstala vesměs zachována. Pod příspěvky je možnost psaní komentářů, za které budu velice rád. Pravý postranní panel nabízí vyhledávací pole, výpis nejnovějších příspěvků a komentářů. Tento boční panel je skrytý na homepage (pro přechod na homepage stačí kliknout na titulek VojtěchKrál.cz nahoře), aby bylo více prostoru pro ukázání náhledů posledně přidaných příspěvků.

Psací stroj

 

Jak to bude s obsahem?

Tento blog je můj vlastní soukromý, tzn. že nemám vyhrazený směr a témata, ze kterých budu vybírat. Každopádně se povětšinou bude jednat o mně blízká témata: PC, hry, internet, online marketing.

Pokud by chtěl někdo zpracovat nějaké zajímavé téma do příspěvku, klidně mi může napsat na e-mail, nebude problém se domluvit.

 

Adblock (Plus) prosím nechci, děkuji

Ještě bych chtěl zmínit, že na tomto webu používám (spíše testuji) reklamní systémy, takže prosím: vypínejte si AdBlock (Plus) a jemu obdobné anti-ads počiny. Děkuji za pochopení.

AdBlock

Napsat komentář

Reklama