Měním svůj podnadpis blogu, jsem spíše markeťák

Datum poslední úpravy:

Štítky: marketing

Pokud jste pravidelnými čtenáři mého blogu, určitě jste si všimli podnadpisu „blog jednoho eko-ajťáka“. Dnes jsem tento podnadpis změnil na lépe mě specifikující „blog jednoho markeťáka„. Důvody pro to mám, vychází především z mého současného pracovního zařazení. Pracuji jako marketingový specialista online marketingu, hovorově markeťák.

 

Změn bude minimum

Pokud se někdo obáváte, že bude docházet k nějakým změnám obsahu mého zaměření, můžete být v klidu. Z hlediska zaměření příspěvků (i příspěvky IT) jsem snad nikdy nešel do hloubky, ale snažil se psát spíše subjektivně či populárně naučně.

Tento svůj postoj určitě neměním a tak bude zaměření obsahu opět pestré a různorodé.

 

Více obsahu na téma marketing

Jelikož se v prostředí online marketingu pohybuji již několik let a živí mě to, dá se předpokládat, že zde budu publikovat více obsahu právě na toto téma. Prostředí je to totiž velice živé, dalo by se říci až nestálé, a po internetu koluje mnoho marketingového obsahu. Ne každý takovýto obsah je však psaný skutečnými markeťáky a ne každý článek obsahuje použitelné informace.

Marketing
Marketing

 

Budu se snažit

Nerad opisuji, přepisuji apod., vždy se snažím vytvořit svůj vlastní obsah. Proto bych se chtěl i marketingovému obsahu věnovat ze svého pohledu (byť je někdy hodně odlišný od metodik reklamních agentur). Mám několik osvědčených metod a postupů, které fungují, takže proč se s nimi nepodělit?

Také už vím, na co se často zapomíná a co se nedotáhne do konce, takže hned máme několik témat příspěvků :-)

Napsat komentář

Reklama