Májová koťátka v červenci k odběru (již neaktuální)

Datum poslední úpravy:

Štítky: kočičky | májová koťáka

Příroda dokáže mnohdy příjemně překvapit. U nás to ale bylo očekávané překvapení, když se okolo sousedovic kočky na pravidelné návštěvě u nás začali ochomýtat dva cizí kocouři. Výsledkem jsou dvě krásná májová koťátka, která budou v červenci k odběru. Chcete je?

Přírodě jde všechno

Když si vzpomenu, jak krátkou chvíli se kocouři „starali“ o onu sousedovic kočku, a znám manžele, kteří prostě ne a ne mít dítě, je to trochu nefér. Ale tak už to prostě ve světě chodí a já bych rozhodně neměnil :-)

Koťátka budou k odběru v červenci

Pokud jste někdo z okresu Ústí nad Orlicí (Pardubický kraj), ještě lépe z lokality Vysoké Mýto, máte možnost se přihlásit o 2 krásná májová koťátka, která budou v červenci k odběru. Samozřejmě zdarma, ale do dobrých rukou.

naše májová koťátka

Podle všeho by se mělo jednat o kocourka a kočičku a mají se moc čile k světu. Narodili se v naší psí boudě (psa má u sebe děda) a kočičí máma k nám má takovou důvěru, že nám je dokonce přinesla ukázat, pochlubit se.

Dopoledne přinesla první koťátko a odpoledne přinesla druhé. Bylo to od ní moc hezké gesto a projev důvěry. Zvláště, když máme 2 malé děti, které byli z kočičích miminek naprosto unesené a pořádně si je pomuchlali :-)

Nabídka již není aktuální

Příspěvek je už z roku 2018 a nabídka již není aktuální. Děkuji za pochopení.

Napsat komentář

Reklama