Jak vypadá iDNES.cz pro mobilní zařízení na 2K monitoru?

Datum poslední úpravy:

Štítky: 2K rozlišení | iDNES.cz

Dnes večer jsem si říkal, že jsem ten začátek pracovního týdne nechytil až tak úplně za špatný konec. Chtěl jsem si alespoň přečíst titulky na iDNES.cz, ale onen portál mi to zjednodušil. Přepnul mi zobrazení do režimu pro mobilní zařízení. To jsem tedy na svém 32 palcovém 2K monitoru opravdu nečekal.

 

Tenký sloupec a kolem hafo místa

Tady snad nemá cenu cokoliv komentovat. Uprostřed monitoru mám tenký svislý sloupec s náhledovými obrázky, nadpisy a počtem komentářů. Nic víc, nic miň.

Klidně se podívejte na snímek obrazovky, který jsem dnes cca ve 21:56 pořídil.

Mobilní portál iDNES.cz na 2K monitoru
Mobilní portál iDNES.cz na 2K monitoru

 

Jen nějaká aktualizace designu iDNES.cz?

Cca po 15 minutách jsem udělal refresh a změna stále žádná. Napadlo mě, že mě trestá za používání doplňku AdBlock Plus. Tak jsem ho vypnul a zkontroloval, aby tam neběžel žádný obdobný software, ale změna stále žádná.

Po dalších cca 10 minutách už ale web naběhl tak, jak ho známe. Prohlédl jsem si ho, jestli nespatřím někde nějakou novou funkcionalitu, nový obsahový blok atd., ale ničeho jsem si nevšiml. Všimli jste si něčeho nového?

 

Takže jediné, co mi zůstalo, je tento „krásný“ snímek minimalistického zobrazení portálu iDNES.cz ve velkém 2K rozlišení. A to se vyplatí! :-)

Napsat komentář

Reklama