Google Chrome mění vzhled, proč se vracet na starý?

Datum poslední úpravy:

Štítky: Google Chrome | internetový prohlížeč | nový vzhled

V září roku 2018 změnil Google Chrome vzhled z více hranatého vzhledu na vzhled více zakulacený. Konzervativnějším jedincům se však líbit nemusí a hledají možnost, jak přejít na předchozí layout. Proč ale?

 

Může za to aktualizace 69

Aktualizace prohlížeče Google Chrome, která je zodpovědná se změnu designu vyšla dne 4.9.2018, zdroj Wikipedie. Nese číselné označení 69.

Z dalších změn bych zmínil zlepšení podpory CSS, správce hesel a další drobné opravy či vylepšení. Změna designu ale vede.

Google Chrome, nový vzhled
Google Chrome, nový vzhled

 

Kupředu, zpátky ni krok

Dva dny po vypuštení vzhleduměnné aktualizace se na portálu Živě.cz objevil článek na téma „jak vypnout nový design prohlížeče Google Chrome„. Rozumím, že je někdo hodně konzervativního charakteru a nový vzhled prostě nechce, ale prostředí počítačů a internetu pádí směrem kupředu a změna vzhledu není nijak výrazná.

Člověk by se měl místo zpátečnictví snažit jít kupředu a ne se ze všech sil snažit držet starého. Zvláště, pokud se jedná jen o kosmetické úpravy.

5 komentářů u „Google Chrome mění vzhled, proč se vracet na starý?“

  1. Nejde o zpátečnictví ale o to že „novoty“ jaksi nefungují . Flash se musí samostatně povolovat, je to nepřehledné, a co by mělo začít fungovat nefunguje dál. Není každý typ který chce každý den něco nově a rozhodně většině lidem spíš vyhoví funkčnost a efektivita a ne neustálé změny „designu“. Navíc zátečnickým stylem. Nejhorší je, že je to nedobrovolné a vnucené.

    Odpovědět

Napsat komentář

Reklama