Účet WhatsApp může být přihlášen na 4 zařízeních najednou

Datum poslední úpravy:

Štítky: WhatsApp

Uživatelský WhatsApp účet můžete souběžně využívat na více zařízeních najednou (limit 4 zařízení), ale jakmile například změníte mobilní telefon, musíte předchozí přihlášení odebrat.

Více přihlášení WhatsApp

Komunikační nástroj WhatsApp je určen primárně pro mobilní zařízení a zajišťuje rychlou textovou, hlasovou i video komunikaci. Bohužel nemůžete být přihlášeni na všech vašich zařízeních najednou. Limit je 4 operující zařízení najednou, takže pokud budete chtít nějaké další zařízení přidat, budete muset nějaké odebrat. Samo se to neudělá. Tzv. zapomenout zařízení můžete například ve WhatsApp aplikaci na mobilním telefonu.

Za přihlášení se považuje i internetový prohlížeč

Na počítači budete zřejmě mít instalovaný WhatsApp pro počítač, ale pozor, i některé internetové prohlížeče mají integrovaný WhatsApp modul a pokud se přihlásíte i v tomto modulu, seberete si další přihlášení z kvóty. Takovým prohlížečem je například Opera.

Prakticky si tak vyčerpáte 2 připojení, které se vám může hodit někde jinde (další mobil, notebook, tablet atd.).

WhatsApp pro počítač
WhatsApp pro počítač

Počet přihlášení dostačuje

Počet 4 simultánních připojení by měl být dostačující pro každého, o dalším navyšování nemám zprávy. Tak schválně, kdo s vás se přihlašuje na více zařízeních, než je mobilní telefon? Budu rád, když mi necháte komentář.

8 komentářů u „Účet WhatsApp může být přihlášen na 4 zařízeních najednou“

    • Dobrý den,
      mobilní telefon by měl být základ. WhatsApp aplikaci následně propojíte s telefonem.

      Odpovědět
  1. Rey Xboxer

    Odpovědět
  2. RealSaphis

    Odpovědět

Napsat komentář

Reklama